دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

بلینکن: آمریکا به تلاش برای آتش‌بس انساندوستانه در غزه ادامه می‌دهد

وزیر خارجه آمریکا در دیدار با مقام‌های ترکیه گفت که با مقام‌های صهیونیست هر روز ارتباط دارند و برای برقراری آتش‌بس در غزه نهایت تلاش را به کار می‌گیرند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 06
کد خبر: ۲۱۲۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا امروز (دوشنبه) پس از دیدار با «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه در «آنکارا» درباره تحولات غزه گفت: «ما در آنکارا در خصوص بحران غزه، ارسال کمک به غزه و جلوگیری از گسترش درگیری‌ها بحث و گفت‌وگو کردیم و نهایت تلاش خود را برای آزادی آن‌هایی که به دست حماس گروگان گرفته شده‌‌اند، انجام می‌دهیم».

 

وی در خصوص احتمال آتش‌بس در غزه گفت: «با افزایش شمار قربانیان زن و کودک، ما به تلاش برای رسیدن به آتش‌بس در غزه ادامه می‌دهیم. ما میزان نگرانی‌ها از شمار بالای قربانیان زن و کودک را درک می‌کنیم و این چیزی است که هر روز در خصوص آن با اسرائیلی‌ها ارتباط برقرار می کنیم».

 

بلینکن در خصوص ارتباط با رژیم صهیونیستی گفت: «ما با اسرائیلی‌ها برای برداشتن گام‌هایی به منظور کاهش تلفات غیرنظامیان ارتباط داریم و در تلاش هستیم تا به غزه کمک ارسال کنیم».

 

سی ان ان ترک گزارش کرد که بلینکن پس از گفت‌وگو با هاکان فیدان در جمع خبرنگاران در فرودگاه گفت: «ما می‌دانیم که نگرانی عمیقی درباره اوضاع غزه وجود دارد. ما درباره موضوعات صلح پایدار گفت‌وگو کردیم و تلاش می‌کنیم که به این بحران غلبه کنیم».

 

بلینکن شب گذشته (یکشنبه) وارد آنکارا شد و تنها معاون استاندار آنکارا و «جف فلیک» سفیر ایالات متحده در ترکیه که پیش‌تر به دلیل دیدار با رهبر مخالفان ترکیه در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری پیشین ترکیه به شدت مورد انتقاد «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه قرار گرفته است، در رمپ فرودگاه مورد استقبال قرار گرفت. 

 

در بحبوحه تنش‌ها در منطقه غرب آسیا و تشدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و کشته شدن هزاران کودک و زن و سالمند فلسطینی، بلینکن سه بار به اراضی اشغالی سفر کرد تا به صهیونیست‌ها اطمینان دهد که واشنگتن در جنایات این رژیم جعلی در کنار تل‌آویو است.

 

روز گذشته (یکشنبه) نیز، پلیس ترکیه با گاز اشک آور و ماشین‎‌های آب‎پاش با معترضانی که تجمع در حمایت از فلسطین را در مقابل پایگاه میزبان نیروهای آمریکایی در آدانا در آستانه سفر وزیر خارجه آمریکا به ترکیه برگزار کردند برخورد کرد. تظاهرات آدانا در روز سفر «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا به پایتخت ترکیه برگزار شد./ فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار